úterý 21. června 2011

Chcete mě?

Tak se zase jednou nacházím ve stavu nepoužitelném. Ze včerejší bolesti hlavy (způsobené nedostatkem alkoholu?) jsem se vyspal, ovšem za cenu... snu. Vím že posty o snech jsou hloupé, takže to nebudu pitvat, jen to říkám tak, aby bylo jasné, co mne zase jednou zahnalo do končin EMO. Tedy Extra MimO.

Jsou to ty sny, u kterých si ráno říkáte "achjo, proč tohle není realita." Tím dnešním jsem se vydržel zaobírat asi dvě hodiny. Konflikt byl při tom zcela primitivní: proč mi ve snu k ulovení blonďáka stačí vpadnout do místnosti s brokovnicí (byla vybitá, musím dodat), zatímco v reálném životě jsem bez možností?

Správně namítáte: "JAK BEZ MOŽNOSTÍ?"

Odpověď na mé soukromé dilema, jehož neznalost jste dokázali předchozí námitkou (nebo možná nedokázali, pokud jste se místo namítání rozčílili, jak se opovažuji mluvit za vás), byla víceméně vyřčena v pořadu co jsem tuhle viděl na dvojce ("Miluji svůj mobil a počítač," tuším): děcka co tráví život u televize (potažmo kompu) mají nulové zkušenosti s navazováním sociálních kontaktů. Toho jsem já zářným příkladem. Umím (díky televizi) sice skvěle anglicky a solidně německy (přechod z Cartoon Network na RTL2), ale to uplatním tak leda na internetu což... Já nevím, prostě není ono. Sám uznávám že není nad skutečný kontakt, chybí ta vřelost, osobnost, a občas možnost dát tomu na druhé straně dialogu pěstí.

Mamka přitáhla z knihovny nějakou sbírku od Vladimíra Renčína. Mezi jinými tam byl vtip s popiskem (zhruba): "Slečno, jdeme za vámi ohledně vašeho inzerátu 'hledám muže: pracovitého, inteligentního, nekuřáka, abstinenta, bez závazků.' My jenom abyste nečekala zbytečně, poslední takový zemřel roku 1941." Je tedy pravda, že zrovna to také zas až tak úplně nesplňuji, ale hej, tak špatnej tvor snad nejsem, ne.

Nu, jak vidíte, je jaro, potažmo léto. wlkeR řeší úplně stejné problémy co většina lidí, ať si o sobě říká a myslí co chce. Dokonce píše stejný slátaniny co většina blogerů, což už je horší. Časem s tím snad něco udělá.

5 komentářů:

  1. Obcas to chce se vypovidat ^ ~

    Ja sny zboznuju, a posledni dobou mam zase sny s dejem co si pamatuju, yay ^ ^ Takze ja jsem stastna ^ ~

    Skoro, zivot je moc komplikovany ^ ^;;; Ale ja si tu vylyvat srdce nebudu ^ ~

    Jinak, Emoce v internetove komunikaci? Mame Smajliky ^ ^ Oka, chapu, ze nekomu vadi byt bez kontaktu a ze internet a smajliky mu nenahradi opravdovou komunikaci. . . Ale i tak. . lepsi neco nez nic ^ ~ A pokud litujes toho, jak zijes, ci tak, chce to udelat jednu vec - vyjit ven a socializovat se.
    Vim ze me se to keca. Ale me kontakt nevhybi. A ja nikdy nevyjdu ^ ~
    Pokud se odhodlas, drzim palce. Ale jinak. . Je to zvlastni, kdyz mas tolik aktivit a tolik zajmu kolem, ty uz venku jsi o.O Tak wtp?

    OdpovědětVymazat
  2. P.S. Take me boli hlava. Z nadbytku uceni a z pocasi a. . a.

    a P.P.S. Zkus nekam prijit s brokovnici v realu a uvidis ^ ~

    OdpovědětVymazat
  3. Mm, já bych ven i vyšel, jenže zjišťuji, že nemám nejmenší ponětí, kde by se lidé mně možná souzení mohli zdržovat. ^^;;;

    OdpovědětVymazat
  4. jeden blonďák právě seďí ve vedlejší místnosri, bohužel je už zasnouben se svým Asusem... Gomene

    OdpovědětVymazat
  5. Heh, vpoho :) Tvůj bratr, jakkoli je roztomilý, není můj typ blonďáka ;)

    OdpovědětVymazat